İçindeki tarihi kokusunu ve her köşesine yerleşmiş olan anılarını kaybetmeyen eski Rejans, eski kimliği ve yenilenmiş mimarisiyle misafirlerini ağırlamaya başlamadı. İşletmede usta şefler tarafından hazırlanan, klasik Rejans mönüsünün yanında modern Rus yemeklerinden örnekler sunan mutfağı, damaklarda eşsiz tatlar bırakıyor. Özel aksesuvarları, müzikleri ve dokusuyla Rus kültürünü yaşatan mekân, geçmişten bugüne sanatçıların, yazarların ve şairlerin değişmez yeri oldu.
Binbir çeşit kahvaltı keyfi
Kuruçeşme’de 20 dönümlük yeşil alanda hizmet veren Koru İstanbul Kuruçeşme, yöresel lezzetleriyle sezona iddialı bir giriş yaptı. Mekânda sunulan tüm lezzetler doğal ve katkısız. Hamur işleri kendi fırınından, yumurtalar köyden, peynirler yörelerinden, sütlü tatlılar manda sütünden, dondurmalar katkısız günlük meyvelerden yapılıyor. Kahvaltısında 17 çeşit peynir, 8 çeşit zeytin, 10 çeşit reçel var.
Somonun dört hali!
SushiCo, Norveçli somon devi Norge ile yaptığı işbirliği doğrultusunda dört özel somon balıklı yemeği aralık ayı boyunca lezzet tutkunlarının beğenisine sunuyor. Sağlığı ve lezzetiyle ünlü Norveç Somonu, “Mançuryan Usulü Somon”, “Somon Tetaki”, “SpicySalmonRoll” ve “Volcano Roll” olmak üzere dört farklı yemek seçeneği müdavimlerini bekliyor.
Karaköy’de yeni lezzet
Geleneksel lezzetleri modern sunumuyla birleştiren Köşebaşı, yeni şubesini Karaköy’de açtı. Mönüde şaşlık kebabı, Tarsusi kebabı ve çöp şiş gibi alışılmış lezzetlerin yanı sıra sadece Karaköy’e özel hazırlanan Köşebaşı Burger, makarna ve salata çeşitleri de yer alıyor. Restoranda sunulan sabah kahvaltısı da misafirlerinin müdavimi olacağı lezzetler arasına girmeye aday…