İşletme, öğlen yemeklerinde mevsime özel sunacağı “SpringFest” adlı mönüsüyle farklı bir deneyimin kapılarını açıyor. Mönünün bahar lezzetleri arasında karides tempura, kuşkonmaz salatası, limon kabuğu ve baharatlarla marine edilmiş Norveç somonu, domates ve Safranlı risotto, yuzu soslu bonfile ve kuşkonmaz, bezelye ve baklayla sunulan ev yapımı taze linguini yer alıyor.
Böreğin doruk noktası
Bülent Börekçilik 1956 yılından bu yana bilinen fakat imalatı yapılmayan Adana böreğini tekrar güncelleyerek günümüze taşımış ve seri imalatına başlamıştı. Tek işi bu böreği üretmek olan Bülent Börekçilik, bu lezzetiyle Türkiye, Ortadoğu ve Avrupa’da şubeleşmeyi hedeflemekte. Yıllara dayanan bu lezzetin günümüze uyarlanmasında; tamamen doğal ürünler kullanılarak, özel hamur, yine özel peynir ve organik tereyağı kullanılarak yapılmakta.
Boğaz’da teras keyfi
Lacivert, mönüsünü yeniledi. Mönünün başlangıcında ‘Bozcaada ahtapot salatası’, ‘Somon gravlax’, ‘Marine edilmiş küçük balıklar’, ‘Izgara Bozcaada kalamar dolması’ ve ‘Babakale ahtapot ızgara’ gibi alternatifler sunuluyor. Domates, kırmızı soğan, biber ve maydanozla hazırlanan balıkçı salatası ise lezzetiyle tüm yemeklere uyum sağlıyor.
Sizi Kuzey İtalya’ya götürüyor
İtalyan restoran Da Mario, kuzey İtalya’nın geleneksel lezzetlerini misafirlerinin beğenisine sunuyor. “Sapori Del Trentino Alto Adige” adıyla sunulmaya başlayan lezzetler arasında yumurtalı hardal soslu kuşkonmaz, porçini mantar, patates, ısırgan otu ve cevizle sunulan karabuğday tagliatelle yer alıyor. Bölgesel mönüde tatlı olaraksa tahinli dondurma ile servis edilen elmalı strudel bulunuyor.