İstanbul’un lezzet mekanı Bibuçuk, şimdi de Kadıköy’de… Caddebostan, Suadiye ve Ataşehir’den sonra Kadıköy’de hizmet vermeye başlayan mekan, yenilenen mönüsüyle müşterisinin karşısına çıktı. Mönüsünde “Tıka Basa”, “Pom Tapas” veya “Sosis Patates Sepeti” gibi tatların yanı sıra birçok lezzet yer alırken, cuma ve cumartesi akşamları DJ Eser’in canlı performansıyla eğlence doruğa çıkıyor. Klasik bibuçuk lezzetleri olan wrapler, kanatlar, hamburgerler, salata ve etler mönüde yer almaya devam ediyor.
Tezgahtan sofranıza balık servisi
Cennet Koyu’nda zeytin ağaçları ve mis kokulu çam ormanlarının çevrelediği Mandarin Oriental, Bodrum, yaz sezonu için tüm yenilikleriyle misafirlerini bekliyor. Konuklarına lüks ama samimi bir seyahat deneyimi yaşatan Mandarin Oriental, Bodrum, lezzet duraklarıyla da eşsiz anlar vaat ediyor. Mekân yerel tatlar eşliğinde sunulan balık ve deniz ürünleriyle lezzet tutkunlarını ağırlamaya devam edecek. Balık ağları ve kurutulmuş sebze hevenkleriyle geleneksel Türk balıkçısı atmosferinin hissedildiği mekânda misafirler tezgâhtan kendi balıklarını seçerek lüksün en samimi hâlini yaşayabiliyor.
Liman’dan gelen tatlar
İstanbul Modern Restoran, ‘Liman’ sergisine özel yeni bir mönü hazırladı. ‘Liman’dan Gelen Tatlar’ mönüsünde Karaköy liman esnafının, denizcilerin tercih ettiği lezzetler yer alıyor. Mönüde her gün çeşitli malzemelerden yapılan gemici çorbası, mevsim sebzelerinden ve baklagillerden oluşan kaptanın yemeği yer alıyor. Tatlı mönüsünde ise her gün farklı çeşitte servis edilecek bir Türk tatlısı bulunuyor.