İşletmeciliğini Rasim Orbay’ın yaptığı restoranda sizleri muhteşem İstanbul manzarası bekliyor. Beyoğlu İş Merkezi’nin en üst katında hizmet veren mekan, 4 mevsim eşsiz açık ve kapalı terasında konuklarını ağırlıyor. Hafta sonları ise birbirinden değerli şarkıcılar Türk-Yunan eserlerinden oluşan şarkılarla konuklarını coşturuyor. Rum ve Türk mutfağının seçkin mezeleri, sıcacık sahanları, güveçleri, ızgaralarının yanı sıra deniz mahsulleriyle oldukça iddialı olan işletme, yılbaşı ve bekârlığa veda partileri ve şirket toplantılarının da vazgeçilmez adreslerinden…
Hem lezzet hem eğlence
Akdeniz’in geleneksel tatlarını bir araya getiren Capricorn, yenilenen mönüsüyle yılbaşı gecesine ev sahipliği yapıyor. Mönüdeki soğuk başlangıçlardan ‘palamut ve somon tartar’, ‘fırınlanmış balkabaklı hamsi’ ve ‘ılık ahtapot salatası’ gibi lezzetler ana yemek öncesinde iştah kabartıyor. Capricorn mutfağının paylaşımlık tabaklarıyla da yılbaşı sofraları zenginleşiyor.
Güney Amerika mutfağı
Fenix mönüsü ve eğlencesiyle yılbaşı gecesinin gözde adresi olmaya hazırlanıyor. Güney Amerika mutfağını yeniden yorumlayan mekân, unutulmayacak bir yılbaşı akşamına ev sahipliği yapacak. Guacamole & Nachos, Tuna Tartar, Popcorn Karides ve Trüflü & Parmesanlı Patates gibi paylaşımlık tabaklar yılbaşı akşamına da lezzet katacak.
Yeni buluşma noktası
Hilton İstanbul Bosphorus’un içinde yer alan Lalezar, kapılarını açıyor. Mekanın mönüsü en uygun lezzetlerden oluşuyor. Muhammara, mütebbel, zeytinyağlı ve narlı zahter salatası gibi soğuk mezelerinin yanında karides güveç, acı biberli Edirne tava ciğeri ve kalamar tavanın bulunduğu mönü, özel Hatay usulü Oruk ve humuslu zahterle sote işkembe gibi özel tatları da içinde barındırıyor.