Mutfaklarını iyiliğe açtılar

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Adana'da yaşayan restoran ve turizm işletmecileri, önce kendi bulundukları kentte; sonrasında afet bölgesindeki insani yardım çalışmalarına destek verdi.

SONER KAN

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Adana'da yaşayan restoran ve turizm işletmecileri, önce kendi bulundukları kentte; sonrasında afet bölgesindeki insani yardım çalışmalarına destek verdi.

Mutfak ve tezgahlarını bu kez depremzedeler için açan işletmeciler, 'Adana Kebabı' başta olmak üzere yöresel lezzetlerinden oluşan yemekleri, afet bölgesinde çadır çadır gezip depremzedelere ulaştırarak, önemli bir dayanışma örneği ortaya koydu.

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Adana Şube Başkanı Biral Serttaş öncülüğündeki çalışmalara katılan işletmecilerin bu fedakarlığı karşılıksız kalmadı; düzenlenen geceyle 26 işletmeciye teşekkür plaketi sunuldu.

Serttaş, "Depremin ardından bir olduğumuzda ve güçlerimizi birleştirdiğimizde neleri başarabileceğimizi de ortaya koyduk" dedi.