23 Nisan Çocuk Bayramı nasıl ortaya çıktı?
23 Nisan Çocuk Bayramı nasıl ortaya çıktı?

23 Nisan Çocuk Bayramı nasıl ortaya çıktı?

Erdoğan'ın Irak ajandasında ne var?
Erdoğan'ın Irak ajandasında ne var?

Erdoğan'ın Irak ajandasında ne var?

ABD İsrail'i neden koruyor?
ABD İsrail'i neden koruyor?

ABD İsrail'i neden koruyor?

Mustafa Keser: Havuza düştüm, Diva'yla barıştım
Mustafa Keser: Havuza düştüm, Diva'yla barıştım

Mustafa Keser: Havuza düştüm, Diva'yla barıştım

Bilim dünyası Türk fizikçiyi konuşuyor!
Bilim dünyası Türk fizikçiyi konuşuyor!

Bilim dünyası Türk fizikçiyi konuşuyor!

HAMAS'IN SİYASİ LİDERİ HANİYE KİMDİR?
HAMAS'IN SİYASİ LİDERİ HANİYE KİMDİR?

HAMAS'IN SİYASİ LİDERİ HANİYE KİMDİR?

MÜSİAD TÜRKİYE'NİN GÜCÜ ÖDÜLLERİ BAŞLIYOR
MÜSİAD TÜRKİYE'NİN GÜCÜ ÖDÜLLERİ BAŞLIYOR

MÜSİAD TÜRKİYE'NİN GÜCÜ ÖDÜLLERİ BAŞLIYOR

İsrail-İran saldırısının maliyeti ne?
İsrail-İran saldırısının maliyeti ne?

İsrail-İran saldırısının maliyeti ne?

KURABİYE 110 TL OLUR MU?
KURABİYE 110 TL OLUR MU?

KURABİYE 110 TL OLUR MU?

Bir mermide 5 bin hayat!
Bir mermide 5 bin hayat!

Bir mermide 5 bin hayat!

Çöl şehri Dubai nasıl sular altında kaldı?
Çöl şehri Dubai nasıl sular altında kaldı?

Çöl şehri Dubai nasıl sular altında kaldı?

BİR İHANETİN ANATOMİSİ: NİLİ CASUSLARI
BİR İHANETİN ANATOMİSİ: NİLİ CASUSLARI

BİR İHANETİN ANATOMİSİ: NİLİ CASUSLARI

Şeyma Subaşı Youtube'a neden geri döndü?

Haftanın magazin başlıklarını Akşam Gazetesi Magazin Müdürü Barış Kocaoğlu, Akşam Gazetesi Moda Yazarı Sevcan Büyükturgay, Eda Cabul'a değerlendiriyor

AKŞAM TV
EDA CABUL

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'den 'bebek' anlaşması

Mutlu evlilikleri ile magazin basının favori çiftlerinden olan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel kızları Leyla'yı kucaklarına almadan önce bir anlaşma yaptı. Çiftin yaptığı anlaşma sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Rol aldıkları dizideki arkadaşlıkları aşka dönüşüp ilişkilerini evlilikle taçlandıran Halit Ergenç ve Bergüzar Korel cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Üçüncü bebekleri Leyla'yı kucağına almak için geri sayıma başlayan çiftin bebek sözleşmesi yaptığı gündeme geldi.

2. Sayfa'nın haberine göre; Halit Ergenç ve Bergüzar Korel, vardıkları anlaşmaya göre aynı anda çalışmayacaklar. Biri dizi setlerinde koştururken, diğeri bebekleriyle ilgilenecek.

Sinem Kobal setlere dönüyor! Mahkum dizisinden teklif aldı

Yaklaşık dört yıldır ekranlardan uzak duran Sinem Kobal, yeni bir projeyle setlere dönüyor. Oyuncu, Onur Tuna'nın yer aldığı 'Mahkum' dizisinden teklif aldı.

En son 2017 yılında 'Yüz Yüze' adlı dizide oynayan Sinem Kobal, ara verdiği televizyona geri dönme kararı aldı. Kenan İmirzalıoğlu ile evliliğinden Lalin isminde kızı bulunan Kobal, gelen teklifleri değerlendirmeye başladı. Şimdilerde eşi Kenan İmirzalıoğlu ve kızıyla birlikte Marmaris'te tatil yapan Kobal, 'Mahkum' adlı diziden teklif aldı. Güney Kore dizisi Innocent Defendant'tan uyarlanan yapımda erkek başrol oyuncusu Mucize Doktor'da izlediğimiz Onur Tuna olacak. Tuna, masumluğunu kanıtlamak isteyen eski bir savcıyı oynayacak. MF yapım şirketiyle görüşmeler halinde olan Kobal, teklifi kabul ederse Onur Tuna ile partner olacak.

Dizinin senaryosu daha önce 'Bir Başkadır' ve 'Şeref Bey' gibi dizilerin yazarlığını üstlenen Uğraş Güneş tarafından kaleme alınıyor.

Güney Kore dizisi 'İnnocent Defendant'tan uyarlanacak olan yapım, bir savcının sabahleyin gözünü hapishanede açmasıyla gelişen olayları anlatıyor.

Sarp Levendoğlu ve Naz Çağla Irmak galada görüntülendi

Demir Kadın Neslican filminin başrol oyuncusu Naz Çağla Irmak sevgilisi Sarp Levendoğlu ile geçtiğimiz akşam 'Amacı Olmayan Grup' filminin galasına katıldı. İlk kez yan yana görüntülenen çift ilgi odağı oldu.

Sosyal medya fenomenlerinin hayatının komik bir şekilde kaleme alındığı ve pandemi nedeniyle vizyona girmesi ertelenen 'Amacı Olmayan Grup' filminin galası geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

eçtiğimiz hafta birbirlerine sarıldıkları fotoğrafla aşklarını ilan eden Naz Çağla Irmak ile Sarp Levendoğlu da ilk kez birlikte galada objektiflere yansıdı.

Sarp Levendoğlu, filmde rol alan sevgilisi Naz Çağla Irmak'ı yalnız bırakmadı. Film öncesi basın mensupları ile sohbet eden çift, mutlu olduklarını dile getirdi.

Filmdeki rolü ile ilgili konuşan Irmak, "Sosyal medya fenomenini canlandırıyorum. Çok fazla YouTuber izledim hazırlanırken, YouTube'a düştüm. Eğlenceli, renkli bir karakter. Normalde çok takip etmiyorum. Araştırınca çok saygı duymaya başladım. Emek, çaba söz konusu. Her an, her saat aktif olmaları gereken bir iş. Bunu bir meslek olarak görüyorum yeni dünyada. Çaba ve emek gösterdiklerini düşünüyorum." dedi.

İrem Sak, Furkan Korkmaz hakkında ilk kez konuştu

Geçtiğimiz günlerde kendisinden 11 yaş küçük basketbolcu Furkan Korkmaz ile objektiflere yansıyan İrem Sak, aşk haberleri hakkında sessizliğini bozdu. Sak, "Sadece beraber yemek yedik, arkadaşız" sözleri ile yalanladı.

Başarılı oyuncu İrem Sak, geçtiğimiz günlerde Yeniköy'de kendisinden 11 yaş küçük milli basketbolcu Furkan Korkmaz'la görüntülendi. Aşk haberleri gündeme bomba gibi düşerken İrem Sak, sessizliğini bozdu.

Etiler'de objektiflere takılan Sak, Furkan Korkmaz sorularına "Sadece beraber yemek yedik, arkadaşız" yanıtını verdi.

"Modern Kadın" adlı yeni diziyle ekrana dönmeye hazırlanan Sak, projeyle ilgili "Ön hazırlıklara erken başladık. Çok güzel bir proje. Birçok konuk oyuncu da olacak. Beni aşırı heyecanlandıran bir iş." ifadelerini kullandı.

Çağrı Terlemez'le evlenen Ece Seçkin'in gelinliği gündem oldu

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin uzun bir süredir aşk yaşadığı pilot Çağrı Terlemez ile geçtiğimiz gün nikah masasına oturdu. Ece Seçkin, tercih ettiği gelinlik ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Seçkin, mutlu anlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Koronavirüs nedeniyle düğününü erteleyen Ece Seçkin, muradına erdi. Çağrı Terlemez ile 4 yıllık beraberliklerini evlilikle taçlandıran ünlü şarkıcı, dikkatleri üzerinde çekti.

Ece Seçkin sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Düğün öncesi paylaştığı gelinlik sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça iddialı bulundu.

Düğünde birden fazla gelinlik giymeyi tercih eden Ece Seçkin, düğünden sonra gelinlikleri daha sonra ihtiyaç sahiplerine vereceğini açıkladı.

İşte Ece Seçkin'in gelinliği;

Cedi Osman'dan evlilik teklifi alan Ebru Şahin parmağında 1 milyon TL taşıyor

Cedi Osman, Ebru Şahin'e evlilik teklifinde bulundu.

1 yıldır devam eden beraberliklerini evlilikle taçlandıracak olan Cedi Osman-Ebru Şahin çifti, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Yeni yayın döneminde 'Destan' adlı diziyle ekranda boy gösterecek olan Şahin'in parmağındaki tektaş yüzük dikkat çekti. Cedi'nin Şahin'e taktığı yüzüğün 5 karat ve 1 milyon TL olduğu belirtildi.

Demet Özdemir müjdeyi verdi... Yeni projeler yolda! Sırada reklam var

Oyuncu Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, Arnavutköy'de objektiflere yansıdı.

Şükrü Özyıldız ile başrollerini paylaştığı 'Aşk Taktikleri' filminin çekimlerinin bittiğini belirten Özdemir, reklam çekimi için hazırlandığını açıkladı. Oyuncu, yeni sezon için birkaç dizi projesi okuduğunu ve kendisini heyecanlandıran senaryoların olduğunu dile getirdi.

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye'de Hadise yerine yeni bir ismin geleceğini açıkladı

TV8'de ekrana getirilen O Ses Türkiye yarışmasının yeni sezonunda jüri koltuğunda Hadise'nin olup olmayacağı merak konusu olurken Acun Ilıcalı, katıldığı yayında açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, "Hadise'nin yerine yeni bir isim düşünüyoruz. Hadise'yi O Ses Rap'te göreceğiz" sözleri ile Hadise olayına son noktayı koydu.

Ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı, Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programının bu haftaki konuğu oldu.

Son dönemin en merak edilen konularından olan O Ses Türkiye yarışmasıyla ilgili sorulan soruya yanıt veren Ilıcalı, şunları söyledi:

"HADİSE'NİN O SES'TEKİ YERİNE BİR İSİM DÜŞÜNÜYORUZ"

"Bir şey yaparken karşılıklı konuşuruz. Büyük ihtimalle belli olacak ama iki üç gün müsaade et bana. Bu sene jürileri ikiye ayırdık. O ses rap yapacağız. Hadise'yi O Ses Rap'te düşünüyoruz. Hadise'nin O Ses'teki yerine bir isim düşünüyoruz. O isim de çok kolay değil. O açıdan baktığımız zaman kafa yormamız gerekiyor. Son aşamaya geldik"

OĞUZHAN KOÇ'A TEKLİF GÖTÜRDÜ

Açıklamalarına devam eden Acun Ilıcalı, "O Ses eğlenceli olmak zorunda. Ebru Gündeş ile anlaştık. Çok mutluyuz. Jüride Beyaz olacak diye düşünüyoruz. Oğuzhan Koç ailemizden biri onunla konuşuyoruz, yakıştırıyorum O Ses Türkiye'ye" ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses 12 yıl sonra konser vermeye hazırlanıyor

Uğradığı silahlı saldırının ardından uzun bir tedavi süreci geçiren ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 12 yıl sonra sahnelere geri dönüyor. Kuruçeşme'de art arda konser vermesi beklenen İbrahim Tatlıses'e dev bir orkestranın eşlik edeceği öğrenildi.

İbo Show ile ekranlara muhteşem bir dönüş yapan İbrahim Tatlıses cephesinden hayranlarını sevindirecek bir haber geldi. Polat Yağcı, Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'ni İbrahim Tatlıses ile sonlandırmayı planlıyor.

Silahlı saldırıya uğramasının ardından ara verdiği sahnelere 12 yıl sonra dönmeye hazırlanan İbrahim Tatlıses'in Kuruçeşme sahnesinde 3-4 konseri art arda vermesi bekleniyor.

İbrahim Tatlıses'e eşlik edecek dev bir orkestranın da hazırlandığı gelen edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Hadise ve Mehmet Dinçer'ler iki gecelik konaklamaya rekor ücret ödedi

Kaan Yıldırım ile ilişkisini noktalamasından kısa bir süre sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlayan Hadise, sevgilisi ile Bodrum'a tatile gitti. İkili, geceliği kişi başı bin 200 euro (12 bin TL) olan bir otelde iki gece konakladı.

Kısa bit süre önce iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açan Hadise, ilişkisine tam gaz devam ediyor. Ünlü çift, Meksika tatilinden sonra rotasını Bodrum'a çevirdi. Dinçerler ve Hadise'nin iki gecelik konaklama ücreti dudak uçuklattı.

Milliyet'in haberine göre; Çift, ilk olarak geceliği kişi başı bin 200 euro (12 bin TL) olan bir otelde iki gece konakladı.

İş insanının teknesine geçen çift, Göcek koylarını dolaştı. Dört günlük kısa tatil yapan ikili, daha sonra İstanbul'a gitti.

  • Kategori:
    MAGAZİMETRE
  • Eklenme Tarihi:
    16.09.2021 23:41
  • Güncellenme Tarihi:
    7.10.2021 00:53
  • Kategori Videoları
Diğer İçerikler
title
Şeyma'dan Serenay'a gönderme! Haftanın magazin başlıklarında...

Şeyma'dan Serenay'a gönderme! Haftanın magazin başlıklarında...

title
Edis o görüntüler hakkında sessizliğini bozdu!

Edis o görüntüler hakkında sessizliğini bozdu!

title
Özcan Deniz: Derdim nafaka değil, velayet!

Özcan Deniz: Derdim nafaka değil, velayet!

title
Arabeskin 'Babası' kim?

Arabeskin "Babası" kim?

title
Zeynep Bastık'ın eşi eleştirilerden sonra sessizliğini nasıl bozdu?

Zeynep Bastık'ın eşi eleştirilerden sonra sessizliğini nasıl bozdu?

title
Mehmet Ali Erbil taciz iddialarını nasıl yalanladı?

Mehmet Ali Erbil taciz iddialarını nasıl yalanladı?

title
Fahriye Evcen setten ilk pozlarını paylaştı

Fahriye Evcen setten ilk pozlarını paylaştı

title
Bülent Ersoy'dan estetik açıklaması

Bülent Ersoy'dan estetik açıklaması

title
Serenay Sarıkaya'dan 90 bin liralık poz

Serenay Sarıkaya'dan 90 bin liralık poz

title
Hande Erçel'in sunuculuk yaptığı görüntüler ortaya çıktı

Hande Erçel'in sunuculuk yaptığı görüntüler ortaya çıktı

title
Kaan Yıldırım'ın Hadise açıklaması nasıl yankı buldu?

Kaan Yıldırım'ın Hadise açıklaması nasıl yankı buldu?

title
Meryem Uzerli 'Yetenek Sizsiniz'de jüri olacak mı?

Meryem Uzerli 'Yetenek Sizsiniz'de jüri olacak mı?

title
Duygu Özaslan neden gösterişli düğün istemiyor?

Duygu Özaslan neden gösterişli düğün istemiyor?

title
Magazimetre'de bu hafta... Şeyma Subaşı sevgilisi ile nasıl barıştı?

Magazimetre'de bu hafta... Şeyma Subaşı sevgilisi ile nasıl barıştı?