Biz makam değil hizmet için varız

Başkan Erdoğan, Sakarya ve Kocaeli’deki aday tanıtım toplantısı sonrası düzenlenen yemekte AK Parti teşkilatlarına, “Biz birilerini sırtlayıp makamlara taşımak için değil, hizmet için varız” dedi.  

Biz makam değil hizmet için varız

OSMAN NURİ CERİT

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya ve Kocaeli Aday Tanıtım toplantılarının ardından düzenlenen ‘Birlik Yemekleri’nde, AK Parti teşkilatlarına önemli mesajlar verdi. Teşkilatların açıklanan adaylar etrafında kenetlenmesini isteyen Erdoğan, “Her hizmet gibi, belediye başkanlığı da bir bayrak yarışıdır” dedi. Edinilen bilgiye göre Erdoğan’ın teşkilata verdiği önemli mesaj ve talimatlar şöyle: 

DAVA ADAMLARIYIZ

Aday adayı olarak bu kutlu yarışta yer alan ve artık isimlerini açıkladığımız adaylarımızın etrafında kenetlenin. Her hizmet gibi, belediye başkanlığı da bir bayrak yarışıdır. Önemli olan, bu sorumluluğu üstlendiğiniz dönemde neler yaptığınız, nasıl bir başarı ortaya koyduğunuz, hangi hizmetlere imza attığınızdır. Bize, ben yoksam batsın her şey diyen değil, kim var diye sorulduğunda, sağına soluna bakmadan ben varım deyip hizmete talip olacak dava adamları lazımdır. 

MAKAM PARTİSİ DEĞİLİZ 

AK Parti’nin sunduğu makamları millete tahakküm, dayatma, büyüklenme aracı olarak görenler varsa, biz onların önünü açmakla büyük hataya düşmüşüz demektir. AK Parti birilerini sırtlayıp makamlara taşımak için değil, millete hizmet etmek için kurulmuş bir partidir. 

GÖNÜLLERİ KAZANIN 

Seçimlerde amacımız sadece belediye başkanlıklarını kazanmak değildir; bununla birlikte milletimizin gönlündeki yerimizi mümkün olan en üst seviyeye çıkarmaktır. Bunun için gönül belediyeciliği diyoruz, bunun için gönül siyaseti diyoruz, bunun için Cumhur İttifakıyla gönülleri birleştiriyoruz. 

Hırvat mevkidaşını ağırladı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gelen Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitaroviç'i resmi törenle karşıladı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki törende, Erdoğan ve konuk cumhurbaşkanının alandaki yerlerini almasının ardından iki ülkenin milli marşları çalındı ve 21 pare top atışı yapıldı. İki lider başbaşa görüşme yaptı. 

Tüm Siyaset haberleri için tıklayın