Yazarlar

Sevcan Büyükturgay

Sevcan Büyükturgay

Angelina Jolie'nin geri dönüşü

Angelina Jolie; Malefiz’in devam filmi olan ‘Kötülüğün Gücü’ için katıldığı galalarda şıklığıyla göz kamaştırdı. 44 yaşındaki güzel de değişen hiçbir şey yoktu. Her bir galada farklı elbise tercihleriyle göz doldurdu ama siyah ve silver gümüş renkten vazgeçmedi. Atelier Versace imzalı iki siyah giyen güzelin diğer tercihi de Ralph And Russo silver oldu. Dövmeleri, Cartier marka mücevherleriyle göz doldurdu. Açıkçası Angelina hep farklı, hep güzel. Uzun zamandır görememiştik ama dönüşü muhteşem oldu.

ANA-KIZ CRAWFORD’LAR

Annesi mi, kızı mı derseniz ben hala annesinin havası kimsede yok diyebilirim. Cindy Crawford gelmiş geçmiş dünyadaki en iyi süpermodellerin başındadır. Kızı Kaia Gerber de modellik yolunda annesinin izinden devam ediyor. Ancak Kaia çok güzel bir kız olmasına rağmen annesinin havasında değil. Güzelliği kadar şans faktörünü ve Cindy’nin kızı olmasının avantajlarını da kullanmıyor değil.

İkili bu hafta ‘Vogue: Forces of Fashion' konferansında öyle güzel boy gösterdi ki bayıldık. Cindy Crawford, Max Mara imzalı takımıyla, Kaia ise Alexander McQueen imzası taşıyan militer elbise ceketiyle katıldı. Çıkışta ellerinde dergi ve güneş gözlükleriyle çekilen fotoğrafta anne-kız çok havalı görünüyordu.

BU İKİLİYİ SİZ NASIL BULDUNUZ?

Burçin Terzioğlu ve Engin Altan Düzyatan yeni dizileri için yeni imajlarıyla karşımızda. Burçin Terzioğlu saçlarını sarıya boyatmış ve tam bir sarışın olmuş. Engin Altan Düzyatan’ın da ‘Diriliş Ertuğrul’daki sakalları gitmiş. Uzun zamandır görmeye alışık olduğumuz sakallarını kesince, yeni imajını yadırgamış olsak da rolü için en doğru hal buydu sanırım Engin Altan’ın. Bu yeni halleriyle buram buram 70’li yıllara götürecekler bizi. Eminim o yıllarda da olsalardı güzel bir ikili olurlardı. Yani bu ikili olmuş bence.

ZEHRA BÜYÜDÜKÇE GÜZELLEŞİYOR

Zehra Çilingiroğlu; gözümüzün önünde büyüyünce her haline şahit olduk. Kimi zaman Hülya Avşar ile kıyasladık, kimi zaman annesindeki güzellik onda yok dedik, babasının kopyası dedik. Bugüne geldiğimizde görünen şu ki, Zehra bambaşka güzellikte bir genç kız oldu. Hatta bu resmine estetik yaptırmış diyenler bile oldu. Hülya Avşar gibi tamamıyla doğal güzellikten yana birinin kızı kolay kolay estetik işine girmez diye düşünüyorum ama yeni nesil bu belli olmaz. Şuan Zehra’ya estetik yaptırmış diyenler, bir bakıma Zehra’nın büyüdükçe nasıl farklı ve hoş bir güzelliğe sahip olduğunu gördü. Bu yüzden de büyüdükçe güzelleşen Zehra için estetik yaptırmıştır diye düşündüler. Estetik yok, çok belli. Ama Zehra’nın çok farklı bir güzelliği var o kesin.

MODASI GEÇMEYEN TREND “DENIM ON DENIM “

Kadın, erkek, genç, yaşlı, 7’den 70’e her dönemin giysisi oldu jeanler. Günlük ve gece kombinlerinde de o kadar tamamlayıcı parça oldu ki, tüm sezonlarda hemen hemen her marka, jean üreticileri dışında da koleksiyonlarında mutlaka kullanmaya başladılar. Jean denince aklımıza sadece kot pantolon gelirken, günümüzde Jeanları günün her saatinde bambaşka şekilde kombinlerle kullanmaya başladık.

-Denim ceketler de taşlı, pullu, armalı şekilde gece kıyafetlerinin bile üzerine alınabilir en önemli parça oldu.

-Denim gömlekler, şort, eşofman, kumaş pantolon gibi her türlü spor veya klasik parçalarla bile giyilebiliyor.

-Özellikle oduncu gömlek ve kareli gömleklerle jean pantolon ayrı bir stil

-Jean pantolon, gömlek ve ceket kombini hem erkek hem de kadın kombinasyonunda en kurtarıcı şıklık oldu. 

-Jeanleri çok şık bir taş ve pullu bir bluz veya body ile kombinleyerek gece davete bile gidebilirsiniz.

-Bu senenin en trendi ise “denim on denim”.

Sevcan Büyükturgay Diğer Yazıları