Yazarlar

Dr. Şenay Devi

Dr. Şenay Devi

astrodeha@gmail.com

Hırs dolu bir hafta olacak

Dünyada ve ülkemizde karışık veya kutuplaşmış düşüncelerden dolayı pek çok olay söz konusu olabilir. Toplumsal düzeyde gerginlikler, para piyasalarındaki spekülasyonlar endişeye bir yandan da gerçekçi tedbirlerin alınmasına vesile olabilir. Bireysel olarak ortaklıklarda ilişkilerde düşüncelerde empati eksikliğinden bencilce yaklaşımlardan kaynaklı, telafisi mümkün olmayan zorluklar, ayrılıklar sırların ortaya dökülmesi gibi konular yaşanabilir. Hırslarımızı, öfkemizi sevgiyle dönüştürmemiz için destekleyici enerjiler ile karşı karşıyayız.

KOÇ

İçinizde yükselen maneviyat duygusuyla ruhunuzu arındırabilirsiniz. Büyüme ve gelişiminizi tanımlayacak kariyerde bazı şaşırtıcı fırsatlar elde edebilirsiniz. İş değişimlerinden kaçının ve özellikle 20 Aralık 2019'a kadar iş hayatınızda keskin kararlar almayın.  

BOĞA

Bu hafta hangi konuda olursa olsun söz vermemeye dikkat edin, verdiğiniz sözleri yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Finansal konularda ortakları olanlar dikkatli olmalılar aksi halde stresli bir durum yaşayabilirsiniz, Ancak bu sıkıcı durumlardan bağımsız olarak çalışanlar için istikrarlı finansman fırsatları sizin lehinize sonuçlanacaktır. 

İKİZLER

Büyük ve önemli kararlarınızın hiçbirini, güvendiğiniz deneyim sahibi kişilere danışmadan almamalısınız.  Hafta boyunca işiniz ile ilgili konularda, Kendinize olan güveniniz, taktikleriniz ve keskin zihniniz, rakiplerinize karşı zafer kazanmanızı sağlayabilir. Herhangi bir belge veya tapuyu imzalarken, özellikle ortaklaşa işlerde, gözlerinizi dört açın.

YENGEÇ

Bu hafta alacağınız kararlar da güven duyduğunuz aklı başında dost ve yakınlarınıza danışmadan nihai sonuca varacak kararlar almamaya dikkat edin. Depresyon muhtemelen sizleri etkileyebilir ve anlık kararlar pişmanlık duyacağınız olaylara neden olabilir. Çocukları olanlar ilişkiler de yanlış anlaşılmalardan dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz. Yeni bir işe başlamayı planlıyorsanız, bu plana devam etmek için mükemmel bir haftadasınız.  

ASLAN

Bu haftanın ilk gününden itibaren, cesaret ve güvenle ilerleyeceğiniz gelişmelerle karşı karşıyasınız.  Uzun zamandan beri bir mülk veya arsa satın almak istemeniz durumunda, odak noktanız artacak. Aniden ve bu hayalinizi yerine getirmek için kaynakları düzenlemeye başlayacaksınız. Evli ve devam eden beraberliği olan çiftler birbirlerine güvenmeli ve destek verecekleri uyumun birbirlerinin değerini daha iyi anlayacakları enerjiler ile karşı karşıyalar.

BAŞAK

Enerjinizin yüksek olduğu bir haftadasınız. Fakat hafta boyunca aceleciliğiniz sorunlara yol açabilir. İletişim ve bilgeliği doğru şekilde kullanarak hemen hemen her soruna çözüm bulacaksınız. Mesleki yaşamınızdaki başarı merdivenlerinden tırmanacaksınız, sadece yakın çevrenizin anlamsız ihtiyaçlarını yerine getirmek için gereksiz yere harcamalarda bulunmamaya dikkat edin.

TERAZİ

Geçmişte tartışılan bir iş projesi bu hafta netleşerek yürürlüğe girebilir. Yabancı kişilerle yeni bağlantılar kuracak ve onlarla önemli iş toplantıları planlayabileceksiniz. Fakat bu hafta ortaklıklar için ideal bir hafta olmadığı için yeni iş ortaklıkları kurmaktan kaçının. Eş ya da sevgilinizle anlaşmazlıklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bekar Teraziler, eski sevgilinizin yaşamınıza geri dönme ihtimali var.

AKREP 

İşinizi değiştirmeyi planlıyorsanız, yeni şirketler aramaya başlamanın tam zamanı. Eğer bekarsanız, muhtemelen bu hafta içinde birileri için hisler geliştireceksiniz. Fakat duygularınızı göstermekte aceleci olmamalı, öncelikle ve en önemlisi, o kişiyle arkadaş olmaya çalışın ve duygularını bilmek için bir girişimde bulunun. 

YAY

Haftanın ilk günlerinde aklınızda çok fazla endişe ve karışık düşüncelere yol açacak durumlar olabilir, olası sebeplerden biri bekleyen iş veya görevler olabilir. Hem yurtiçi hem de yurtdışında birçok iş gezisi var gibi görünüyor. Bunlar, artan projeler ve işlerin karşılanmasından kaynaklanıyor. Evlilik hayatınızda gerginliklere dikkat edin. 

OĞLAK

Gereksiz masrafları azaltmanız ve anlamsız çıkışlardan kaçınmanız gerekir; aksi halde stres ve gerginlik yolunuza çıkacak ve kendinizi hayal kırıklığı yaratan bir durumda bulacaksınız. Herhangi bir önemli kararı verirken sakin ve rahat olun. Olumsuz kişiliklerden uzak durun. Bu hafta rakiplerinize karşı muzaffer olacağınız enerjilerle karşı karşıyasınız.

KOVA

Bu hafta iş anlaşmaları sizin için son derece karlı olacak ve hayallerinizi ve özlemlerinizi yerine getirme gücüne sahip olacaksınız. Çalışma alanınızda oldukça iyi kazanacaksınız. Eş ya da sevgiliniz ile yaşamınızın geri kalanında yollarını ayırmamayı tercih ederseniz, şüpheli doğanızı arkanızda bırakmanız gerekir.

BALIK

Hayatınızın herhangi bir aşamasında şaşkınlıklarla karşılaşacağınız durumlar yaşanabilir, ailenize veya güvenilir insanlara danışarak kararlar almaya özen gösterin. İş hayatınızda ise ne olursa olsun, Umudunuzu Kaybetmeyin. Atanan görevleri zamanında yerine getirmek için elinizden geleni yapın, aksi takdirde patronunuzun size olan inancını kaybedebilirsiniz. 

Dr. Şenay Devi Diğer Yazıları