Melisa Emirbayer kimdir? Survivor Melisa kaç yaşındadır?

Survivor Melisa Emirbayer kimdir sorusuna popüler yarışmanın takipçileri yanıt arıyor. Survivor Melisa kaç yaşında, nereli? Survivor Türkiye – Yunanistan takımları arasında kıyasıya mücadele devam ediyor. Survivor Türkiye takımında yarışan Melisa Emirbayer de hem performansı hem de adadaki davranışlarıyla dikkat çekiyor.

Melisa Emirbayer kimdir" Survivor Melisa kaç yaşındadır"

Survivor Melisa kimdir? Survivor’da dikkat çeken isimlerden birisi olan Survivor Melisa Emirbayer kimdir, kaç yaşında, nereli? Geçtiğimiz günlerde bayılarak takım arkadaşlarını korkutan Survivor Melisa hakkında merak edilenler sayfamızda yer alıyor. Yüzme dalında birçok şampiyonluğu olan Melisa Emirbayer, 2009 senesinde başlayan milli takım serüveni ile birlikte birçok organizasyonda başarılar elde etti. 

SURVİVOR MELİSA KİMDİR?

2 Kasım 1995 İzmir doğumlu Melisa Emirbayer, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Yüzme Antrenörlüğü bölümü son sınıf öğrencisi. 2002 senesinde ailesinin yönlendirmesi ve hiperaktifliği sonucu yüzme sporu ile tanıştı. Fatih Koleji Spor Kulübü'nde yüzmeye başladıktan sonra ilk önce Galatasaray Spor Kulübü'ne, 5 yıl sonra da Fenerbahçe Spor Kulübü'ne transfer oldu.

Bu kulüpte branşı olan kurbağa stilinde her kategoride birçok Türkiye şampiyonlukları oldu. 200 metre kurbağa branşında Türkiye rekoru kırıp milli takıma adım attı. 2009 senesinde başlayan milli takım serüveni ile birlikte birçok organizasyonda başarılar elde etti. Kariyerini 2018 yılında noktaladı ve Göztepe Spor Kulübü yüzme şubesinde antrenörlük yaptı.

SURVİVOR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Survivor Türkiye Yunanistan Yunan takımında Spyros'un sakatlığı ile ilgili Tony'nin sözleri Dimitra'nın dikkatini çekti ve Tony ile arasında kısa süreli tartışma yaşadı.

Erzak oyununda kaybeden Türk takımında oyuncu seçimleri ile ilgili yaşanan tartışmaların ardından Hikmet ve Bora adada yüzleştiler...

SURVİVOR’DA DOKUNULMAZLIK KİM KAZANDI?

Daha sonra oynanan dokunulmazlık mücadelesi de büyük bir heyecana sahne oldu. Her iki takım da elinden geleni sonuna kadar parkura yansıttı ancak oyunu kazanan Yunanistan takımı oldu. Böylece eleme potasında avantaj Yunan takımına geçti. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ise eleme adaylarının belirlenmesini sağlayacak ve bir isim adaya veda etmek zorunda kalacak.

SURVİVOR'DA GEÇEN HAFTA YAŞANANLAR

SURVIVOR'DA ELENEN İSİM BELLİ OLDU

Ada konseyinde Atakan, Hakan, Bora, eleme potasındaki isimler oldu. Eleme potasında gelen oylara göre Survivor hayallerine veda eden isim Hakan oldu.

SURVİVOR'DAN ELENEN HAKAN'DAN VEDA SÖZLERİ

Survivor Hakan elendikten sonra Büşra hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Hakan "Kanıtlamam gereken çok şey var demiştim. Erken bir veda oldu. Öğrenmenin yaşı yok, birçok şey öğrendim. Büşra’ya iki çift lafım var. Beni gitmeyeceğimi beyan ederek söylemişti. Onu vicdanıyla başbaşa bırakıyorum" dedi.



SURVİVOR'DA ELEMEYE KİM KALMIŞTI?

Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden Türkiye takımı bireysel dokunulmazlık oyunu için mücadele etti. Bireysel dokunulmazlığı kazanan kadınlarda Büşra olurken erkeklerde ise bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi Yusuf oldu.

Takımın oylaması sonucunda belirlenen isim: ATAKAN
Bireyseli kazanan Büşra’nın belirlediği isim: HAKAN
Bireyseli kazanan Yusuf’un belirlediği isim: BORA

SURVİVOR SON BÖLÜM İZLE - TV

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Dokunulmazlığı kaybeden Türk takımı önceki gün ada konseyine giderek eleme adayını seçti. Yarışmacılar ilk olarak Atakan'ın ismini verdi. Bireysel dokunulmazlığı kazan Büşra, Hakan ismini verirken, adada yaşadıkları gerilimle sık sık gündeme gelen Yusuf ise Bora ismini verdi.

ADADA NELER KONUŞULDU?

Bora: Doğru eksilmemiz gerek diyorsun. Senin arkadaşın diye Okay’ı söyleyemiyorsun. Söylediklerinle yaptıkların farklıysa sen korkak bir adamsın. Survivor’da korkanların yeri yok. Ben duygusal davranmayacağım diyorsan bunu yapman lazım. Yoksa ben adamlık sorgularım. Korktuğumu sanıyorlar. Gitmezsem bana meydan okuyanlarla potada olmak istiyorum.

Atakan: Sakat bir insan neden yazılır? Buna anlam veremiyorum. Takıma katkı sağlamaya başlamıştım. Ecem’i 4 hafta idare ettiniz. Sakatlığı geçmeyecek diye yazdık. Her konseyde Atakan. Atakan ne yaptı size? Çıkın söyleyin.

Hakan: Aday olmayı hiç beklemiyordum. Performansta iyiyim, adada kimseyi aç bırakmıyorum. Neden beni yazdı? Kusura bakma Büşra o film bir kere olur. Çok yanlış yaptı ama ben değil Survivor ödetecek.

SURVİVOR ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Acun Ilıcalı'nın yarışmacılara sürprizi ise araba ödüllü yarışma oldu. Türk ve Yunan yarışmacıları Sabriye'nin Takımı ve Dimitra'nın Takımı olarak iki gruba ayrıldılar. Kıyasıya bir mücadelenin sonunda yarışmayı kazanan 8'e 10 Dimitra'nın Takımı oldu.

Dimitra'nın Takımı'nda bulunan yarışmacılar "Siyah mı, Beyaz mı" isimli yarışmaya katıldı. En fazla tahmini bulan yarışmacı araba ödülünü kazanacak. Türk yarışmacılardan siyah beyaz tahminini tutturan olmayınca araba ödülü için Yunanlı yarışmacılar Tony ve Panagiotis arasında gerçekleşti. Arabayı kazanan Tony oldu.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan 18 Mart tarihli ödül oyunu yarışmasında zorlu parkurda Yunan takımı 10'a 9 skor elde ederek yemek ödülünü kazandılar.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın