Çukur 2. sezon 19. bölümde Karakuzular geri döndü! Çukur 52. son bölüm izle Show TV’de!

Çukur son 52. Bölüm izleyici tarafından araştırılıyor. Show TV canlı yayınında pazartesi akşamları Çukur dizisi yayınlanıyor. 51. Bölümde seyirciler üç haftadır merakla bekledikleri büyük sorunun cevabını öğrenmişti. Yamaç, kendisini vuranın Metin olduğu gerçeğiyle yüzleşmişti. Bölümün finalinde Sena, Mahsun’a silahını doğrulturken, İdris ile Çeto karşı karşıya gelmişti. Çukur 52. Bölümde Karakuzular geri döndü. Yamaç, “Sen bizim kolumuzu kanadımızı kırdın. Ama biz iyileştik, biz Çukur’dayız. Koçovalılar Çukur’da Çeto!” dedi. Çukur son bölüm izleme linki haberimizde sizlerle.

Çukur 2. sezon 19. bölümde Karakuzular geri döndü! Çukur 52. son bölüm izle Show TV’de!

Çukur son bölüm izleyiciler tarafından yoğun ilgi görüyor. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Çukur’da heyecan bitmek bilmiyor. Çukur 52. Bölümde Karakuzular geri döndü. Yamaç, “Sen bizim kolumuzu kanadımızı kırdın. Ama biz iyileştik, biz Çukur’dayız. Koçovalılar Çukur’da Çeto!” diyor. Çeto, “Bu mahalle sizin değil, bu kesin! Bu mahalle kimin ya..” yanıtını verdi. 51. Bölümde seyirciler üç haftadır merakla bekledikleri büyük sorunun cevabını öğrenmişti. Yamaç, kendisini vuranın Metin olduğu gerçeğiyle yüzleşmişti. Bölümün finalinde Sena, Mahsun’a silahını doğrulturken, İdris ile Çeto karşı karşıya gelmişti. Çukur dizisinin son bölüm izleme linki haberimizde sizlerle.

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDEN İLK SAHNE

ÇUKUR SON BÖLÜM ÖZETİ

Yamaç ve İdris’in seçimi sonucunda Karakuzular, Çukur’a geri dönecek.

İdris’in, torunu ve gelinini öldüren Çeto’yla ilk defa karşı karşıya geldiği bölümde Çeto’nun isteği İdris’i önemli bir karar aşamasına getirecek. Yamaç ve İdris’in seçimi sonucunda Karakuzular, Çukur’a geri dönecek. Bu durum karşısında Cumali ve Salih, öfkeden deliye dönecek.

Vicdan azabı çeken Metin ile Yamaç’ın mahalle kahvesindeki yüzleşmesi, Çukur’dakilere eski günleri hatırlatacak. Koçovalılar’ın, Karakuzular’ın üstünde birilerinin olduğu şüphesi Çeto’nun talebiyle daha da güçlenecek. Cumali ve Salih’in attığı adım onları bir sürprize götürecek. Tansiyonun yükseleceği bölümde Yücel’in kim olduğu gerçeği de ortaya çıkacak.

ÇUKUR YENİ SEZON KONUSU

Çukur’da bir dönem kapanmıştır. İdris Koçovalı’nın “Çukur’u İstanbul’da sanırlar ama bilmezler İstanbul Çukur’dadır” sözleri mahallenin darmaduman olmuş sokaklarında yankılansa da o günlerden eser yoktur. Beklenmedik bir saldırıyla güç kaybeden ve dağılan Koçovalılar’ın ne durumda olduğu büyük bir merakla beklenirken, Çeto (Erkan Avcı) ve Mahsun’un (Berkay Ateş) liderleri olduğu Karakuzular Çetesi, Çukur’da yeni bir dönem başlatacak.

Sezon finalinde kim olduklarını görmediğimiz ve taş üstünde taş bırakmayan Karakuzular Çetesi ile Koçovalılar’ın yüzleşmesi heyecanla beklenecek. Bu savaşta en büyük Koçovalı olan Cumali’nin yer alıp almayacağı da belli olurken, Çukur’dan, ailesinden ve Sena’dan tamamen uzağa düşen Yamaç’ın nasıl toparlanacağı ve Çukur’u tekrar ele geçirmek için savaşıp savaşmayacağı cevap bulacak. Saadet’ini ve tüm umudunu yitiren Vartolu’nun hamleleri de merak uyandıracak. Yeni sezonda Çukur’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın