Sokağa çıkma yasağı geldi mi?

Son dakika sokağa çıkma yasağı olacak mı? gündemde merakla araştırılan soruların başında yer alıyor. Corona virüs salgını nedeni ile gönüllü karantinanın uygulandığı ülkemizde birçok önlem alınmaya devam ediliyor.

Sokağa çıkma yasağı geldi mi"

Sokağa çıkma yasağı, gündemde sıklıkla tartışılan konular arasında yer alıyor. Covid-19 salgını nedeni ile birçok ülkede uygulanmaya başlanan yasağın ülkemizde uygulanıp uygulanmayacağı merak ediliyor. 

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?

Geçtiğimiz günlerde Türkiye genelinde 65 yaş ve üstü olanlar ile kronik rahatsızlığı bulunanlar için sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Ardından bazı illerdeki köy ve beldelerde de karantina uygulamaları başladı. Bu yasağın kapsamının genişletilmesi bekleniyor. Sokağa çıkma yasağına dair İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklama yaptı. İşte son gelişmeler.

BİLİM KURULU TOPLANTISI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından basın toplantısı düzenleyecek. Bakan Koca, basın açıklamasını saat 19.10’da yaptı. Bakan Koca'ya yöneltilen sorular arasında sokağa çıkma yasağı da vardı. Bakan bu soruyu gerekli önlemlerin alındığı bilgisini vererek yanıtladı.

Tüm Güncel haberleri için tıklayın